Stagiair Harm van der Velden blijft Green Turbine assisteren

Wij als team van Green Turbine, zijn heel blij dat stagiair Harm van der Velden  heeft besloten ons te blijven helpen bij het verder ontwikkelen en bouwen van onze kleine stoomturbines.

Harm werkte al enige maanden als stagiair bij AE Magnetics te Sprang Capelle. Verleden maand  heeft hij zijn afstudeerperiode succesvol afgerond met een  cijfer 8,5. Harm gaat nu bij AE Magnetics BV aan de slag, maar heeft ook besloten Green Turbine te blijven assisteren bij de verdere ontwikkeling.

Harm van der Velden was a master student Mechanical Engineering aan de TU in Eindhoven. Hij is afgestudeerd met een stage en scriptie over het Green Turbine Waste Heat Recovery System bij AE Magnetics BV  in samenwerking met Green Turbine.

De naam van zijn scriptie is: Performance Verification of a Double Steam Turbine for Electricity Generation in waste heat recovery applications. De afstudeerscriptie is exclusief voor klanten beschikbaar en op te vragen bij Green Turbine BV. info@greenturbine.eu

Harm vond zijn stage erg leuk en interessant. “Ik heb gekozen voor een studie Thermodynamica maar er zijn niet zoveel bedrijven in Nederland waarbij ik kon afstuderen. Nu met Green Turbine zag ik mijn kans.”

Het team van Green Turbine is heel trots op Harm en wenst hem heel veel succes toe!

http://www.greenturbine.eu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s